• Blogs
 • Secretaris ADBE
 • ADBE vraagt stakeholders om externe inbreng voor het certificatieschema Better Biomass

ADBE vraagt stakeholders om externe inbreng voor het certificatieschema Better Biomass

  Secretaris ADBE
  • Iedereen (publiek zichtbaar)
  Door Secretaris ADBE 222 dagen geleden

  Vandaag heeft de Adviescommissie Duurzaamheid Biomassa voor Energietoepassingen (ADBE) haar eerste adviesaanvraag ontvangen. Het betreft het certificatieschema “Better Biomass”. Informatie over de aanvraag vindt u op de ADBE website onder de pagina’s “Uw inbreng” en “Better Biomass”. Meer informatie over het certificatieschema is ook te vinden op www.betterbiomass.org.

  De ADBE vraagt stakeholders om externe inbreng aan te leveren voor het certificatieschema “Better Biomass”. De ADBE is met name op zoek naar onderbouwde feiten en ervaringen over het in de praktijk functioneren van dit schema. Om meegenomen te worden door de ADBE moet de externe inbreng voldoen aan een aantal voorwaarden die staan vermeld op de webpagina “Uw inbreng”.

  Externe inbreng kan worden geleverd in de periode 14 augustus tot en met 11 september 2017. U dient gebruik te maken van het formulier dat u vindt op de pagina “Better Biomass”.  Inzending na 11 september 2017 betekent dat uw inbreng niet meer door de commissie zal worden meegenomen bij de toetsing van het certificatieschema “Better Biomass”.

  De ADBE heeft haar werkwijze vastgelegd in een toetsingsprotocol dat te vinden is op de ADBE website. Daar is ook een Engelstalige beschrijving van de toetsingsprocedure te vinden.