ADBE vraagt stakeholders om externe inbreng voor het certificatieschema SBP

  Secretaris ADBE
  • Iedereen (publiek zichtbaar)
  Door Secretaris ADBE 208 dagen geleden

  De ADBE heeft vandaag een tweede verzoek ontvangen om een advies voor te bereiden. Het betreft het certificatieschema SBP (Sustainablie Biomass Partnership). Informatie over de aanvraag van SBP vindt u op de ADBE website onder de pagina’s “Uw inbreng” en “SBP". Meer informatie over het certificatieschema is ook te vinden op de SBP website.

  De ADBE vraagt stakeholders om externe inbreng aan te leveren voor het certificatieschema SBP. De ADBE is met name op zoek naar onderbouwde feiten en ervaringen over het in de praktijk functioneren van dit schema. Om meegenomen te worden door de ADBE moet de externe inbreng voldoen aan een aantal voorwaarden die staan vermeld op de webpagina “Uw inbreng”.

  Externe inbreng kan worden geleverd in de periode 28 augustus tot en met 25 september 2017. U dient gebruik te maken van het formulier dat u vindt op de pagina “SBP”.  Inzending na 25 september 2017 betekent dat uw inbreng niet meer door de commissie zal worden meegenomen bij de toetsing van het certificatieschema SBP.

  De ADBE heeft haar werkwijze vastgelegd in een toetsingsprotocol dat te vinden is op de ADBE website. Daar is ook een Engelstalige beschrijving van de toetsingsprocedure te vinden.